REUNIÓ A MADRID PER LA VARIANT
REUNIÓ A MADRID PER LA VARIANT L’alcalde s’ha reunit amb responsables del Ministeri de Foment i la Generalitat que es comprometen a fixar un protocol de col.laboracióL’alcalde Josep M. Corominas s’ha reunit aquest dimarts al matí a Madrid amb el Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Niño, per tractar sobre la variant d’Olot. Acompanyat del Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, s’ha tornat a posar sobre la taula la proposta que l’Ajuntament d’Olot ha plantejat per a la construcció d’aquesta infraestructura.

Foment i Generalitat han reiterat la voluntat de treballar conjuntament per tirar endavant la construcció de la variant a partir de la traça plantejada des de l’Ajuntament d’Olot. En aquest sentit, els responsables del Govern Central i Català s’han compromès en establir un protocol d’actuació que fixi la col·laboració de les dues entitats en la construcció de la futura variant d’Olot. L’alcalde Josep M. Corominas ha reiterat “la necessitat d’avançar en la tramitació de la carretera i concretar quan abans millor el protocol que ha de definir que una única administració es faci càrrec d’execució dels treballs”. Segons Corominas, “hi estarem molt a sobre perquè la variant d’Olot pugui continuar avançant”. 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat