EL MOT ENGEGA UN BOOKCROSSING
EL MOT ENGEGA UN BOOKCROSSING A partir d'aquest dimecres amb els llibres del festivalUn total de 50 llibres estaran amagats per Olot i per Girona, en el bookcrossing del Festival MOT 2017. Es tracta de 15 títols escrits per alguns dels autors que passaran entre el 23 de març i l’1 d’abril per les dues ciutat.

Els llibres amagats a Olot seran Peste & Cólera, de Patrick Deville; Inés y la alegría, d’Almudena Grandes; El Hijo del sueño, de Valerio Massimo Manfredi; De parte de la princesa muerta, de Kenizé Mourad; Los asesinos del emperador, de Santiago Posteguillo; Les darreres paraules, de Carme Riera; i Allò que va passar a Cardós, de Ramon Solsona.

A Girona, en una primera tongada, es podran trobar exemplars d’Argelagues, de Gemma Ruiz; El hombre que amaba a los perros, de Leonardo Padura; Días de Nevada, de Bernardo Atxaga, El último día de Terranova, de Manuel Rivas; i Paris, d’Edward Rutherfurd.
A partir d’aquest dimecres, a través de les xarxes socials oficials del MOT es donaran pistes per descobrir on s’han amagat alguns dels exemplars. Des del festival es demana a qui els trobi que es fotografiï amb el llibre i pengi la imatge a la xarxa amb les etiquetes #MOT17, #bookcrossingMOT i #lecturesMOT. La voluntat del festival és que aquests llibres circulin i, un cop llegits, es tornin a deixar en algun espai públic esperant que algú més els agafi i els llegeixi.

És el segon any que des del MOT s’organitza un bookcrossing amb els llibres del festival. La idea és que el màxim nombre de persones possible llegeixi els llibres dels autors que vindran al Festival MOT 2017 a conversar sobre “escriure el passat”. Així podran preguntar-los dubtes i comentar aquells aspectes de les novel·les que els han cridat més l’atenció.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat