ELS MILLORS INDRETS DEL MÓN
ELS MILLORS INDRETS DEL MÓN Campanya conjunta de l'Associació de Comerciants i Plaça Mercat per aquest NadalL’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot promouen conjuntament la Campanya de Nadal. Per segon any consecutiu han decidit sumar esforços per oferir una iniciativa que ofereixi als seus clients grans premis coincidint amb l’època nadalenca.

 

Aquest dilluns 5 de desembre han posat en marxa la campanya “Els millors indrets del món”. Fins al 5 de gener, cada comerç participant lliurarà als seus clients una butlleta per poder optar a un dels tres premis del concurs: un viatge a Nova York, dues nits a l’hotel Marina Sands 5* de Singapur o bé un àpat al Celler de Can Roca.

 

Per participar-hi, cal caldrà omplir la butlleta amb les dades personals i dipositar-la  a qualsevol de les urnes instal·lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues dels comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot. En total són 132 comerços (22 de la Plaça Mercat i 110 d’associats a l’ACO) que lliuraran 60.000 butlletes. El regidor de Promoció Estanis Vayreda ha destacat "la importància de la campanya per la suma d'esforços entre l'Associació de Comerciants i la Plaça Mercat i pels premis que ofereixen als clients". Vayreda ha fet una "a fer les compres d'aquests dies al comerç d'Olot".

 

El sorteig de la campanya “Els millors indrets del món” es portarà a terme el dissabte 7 de gener de 2017, a les 12 h, a la plaça del Teatre.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat