OBB: OLOT BEATS & BREAKS
OBB: OLOT BEATS & BREAKS Aquest dissabte, nova activitat dels pressupostos participatius de joventutL'activitat que a l'assemblea es va presentar com a Urban Culture, canvia de nom i de format. El proper dissabte 3 de desembre a les 7h al casal dels veïns de Sant Miquel es celebrarà l'OBB, Olot Beats & Breaks. El nom original de l'activitat era Urban Culture, però com que el format també era diferent, s'ha apostat per un nom nou. L'activitat serà un concert de dos grups de música en directe que incorporen el hip hop com a un dels ritmes principals per a crear els seus temes, per tant, concert de hip hop amb guitarres, bateries i baix, en directe!

Els gran BIG MENÚ són una banda de hip hop experimental de Barcelona, amb diverses col·laboracions amb grans artistes de l'escena del hip hop nacional. En aquesta ocasió, el trio format per: Enric Peinado a la guitarra, Jose Benitez a la bateria i Pedro Campos al baix, ens oferiran una part del seu show. A més, hi haurà  la possibilitat d'intereccionar amb aquesta proposta mitjançant el micro lliure, perquè qui vulgui, pugui pujar i cantar amb aquests grans músics.

El següent grup serà el grup local PANGEA TIME. Aquesta banda de la Garrotxa,  fusiona reggae, funk, hip hop i un llarg etcètera de pinzellades i colors. Els seus components, Martí Espunya al baix, teclat i veu, Marc Pacheco a la guitarra i veu, David Prieto al saxo, Valen Córdoba a la veu i Francesc Palmero a la bateria, us portaran un concert carregat de ritmes i bona vibra.

L'entrada al concert serà gratuïta i convidem a tots els assistents a penjar i compartir fotografies amb els hashtags #OBB #PressupostParticipatiu #Joventut #Olot. L'activitat s'emmarca dins el pressupost participatiu de joventut del 2016.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat