EL SISMÒGRAF TANCA AMB GRAN ÈXIT DE PÚBLIC I ESPECTACLES
EL SISMÒGRAF TANCA AMB GRAN ÈXIT DE PÚBLIC I ESPECTACLES La 9a edició del Sismògraf registra entre 15.000 i 20.000 assistents. Aquest cap de setmana, però, arriben més propostes.La novena edició del Festival Sismògraf ha finalitzat aquest diumenge a la tarda després de  4 dies de dansa i activitats per a tots els públics. En aquest tercer any com a mercat estratègic  de la dansa a Catalunya, fins a 48 espectacles han composat el programa oficial que s’ha representat en diferents espais de la ciutat -a l’aire lliure i en sala-, i que ha gaudit d'un gran èxit de públic amb entre 15.000 i 20.000 assistents.

El Sismògraf 2017 ha acollit 7 estrenes absolutes que també són coproduccions del festival: Sweet Precarity de Pere Faura (que ha presentat per primer cop la seva trilogia completa), Let sleeping dogs lie & Of no fixed abode de la Laura Aris & Jos Baker, Mira-T del Circ Pànic, Topa dels Brodas-Kukai, OVNI de Big Bouncers, Spoutnik Blanc de l’Anna Ventura i Hablar con las plantas para llegar a un paisaje d’Artistas Salchichas.

La programació ha estat molt variada i ha combinat una gran oferta d'espectacles de carrer i de sala amb un ventall molt ampli d’estils i propostes. En aquesta novena edició també s'ha continuat la línia inaugurada l'any passat amb els espectacles participatius, que configuren un dels grans èxits del festival.

EL SISMÒGRAF NO S'ATURA: LES RÈPLIQUES!
El Sismògraf s’estén més enllà dels 4 dies estrictes del festival i continuarà impregnant Olot de dansa durant tot el mes d'abril amb les rèpliques.
Tots Dansen- Ramon Baeza. Divendres 28 d'abril a les 21h al Teatre Principal d'Olot. És un espectacle de dansa contemporània dirigit per Ramon Baeza. Hi participen professors i alumnes d’educació física d’instituts i escoles de secundària d’Olot (Escola Cor de Maria, INS Bosc de la Coma i CEE Joan XIII). Tots dansen és un projecte de pràctica artística a l’aula i està destinat a introduir i apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove.

Sismoffgraf. Dissabte 29 d'abril a les 16.30h a les Fonts de Sant Roc. El SismOFFgraf es celebrarà a Olot com a acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dansa. Amb 5 estrenes de creadors locals, aquest any s’ha escollit descentralitzar, posar-hi verd de fons, soroll d’aigua de riu i regalar dansa a les Fonts de Sant Roc.

8del9: Festa Major-Esbart d'Olot. Dissabte 13 de maig a les 20h al Teatre Principal d'Olot Un espectacle de dansa i música en directe (a càrrec d’una fusió entre una cobla i un conjunt de música moderna) inspirat en tot allò que es viu als carrers i places d’arreu del país durant les festes locals. Per tal d’aprofundir en el vertader patrimoni col·lectiu de les festes de Catalunya, l’Esbart ha pres com a model central les Festes del Tura d’Olot (declarades Festa Patrimonial d’Interès Nacional).

Medea - Thomas Noone Dance. Divendres 26 de maig a les 21 al Teatre Principal d'Olot Medea d’Eurípides és una de les històries de traïció i venjança més dramàtiques que s’han escrit mai. En aquesta versió de la tragèdia que recrea Thomas Noone som testimonis de l’amor i el desamor, l’admiració i el menyspreu; veiem com els personatges competeixen a través de l’ús d’una dansa rica, complexa i molt física que ofereix un contrast entre un  elevat dinamisme i moments d’exquisida fragilitat i intimitat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat