CONVOCATÒRIA DE PLACES PER A LA POLICIA MUNICIPAL
CONVOCATÒRIA DE PLACES PER A LA POLICIA MUNICIPAL La Policia Municipal inicia el procés de selecció d'agents. Les sol.licituds es poden presentar a partir del 20 de març i fins al 8 d'abrilEl passat mes de desembre, el Govern Central va aprovar el Reial Decret pel qual avançava l’edat de jubilació dels policies locals. La mesura, que va entrar en vigor amb l’inici del 2019, permet avançar l’edat ordinària de jubilació un màxim de 6 anys als policies locals que hagin realitzat aquesta activitat un mínim de 15 anys. En el cas d’Olot, 5 policies municipals han decidit jubilar-se, motiu pel qual l’Ajuntament d’Olot ha obert la convocatòria per cobrir aquestes places.  

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat aquest dimarts 19 de març la convocatòria de places per a la Policia Municipal. Es vol incorporar un agent mitjançant un concurs de mobilitat interadministrativa, és a dir, procedent d’un altre cos policial i quatre efectius més mitjançant oposició en torn lliure.

Per prendre part de la convocatòria, els/les aspirants han d’haver complert 18 anys, posseir el títol de graduat/da en educació secundària, tenir una alçada mínima de 1,60m per a les dones i 1,70m per als homes i posseir el permís de conduir de la classe B.
 
El procés de selecció constarà de cinc proves: cultura general i teòrica, tests aptitudinals, coneixement de la llengua catalana, aptitud física, personalitat i competències i proves mèdiques. Cadascuna d’aquestes proves és obligatòria i eliminatòria.  Abans de la presa de possessió les persones que obtinguin plaça hauran de superar també un curs de formació bàsica de policia a l’Escola de Policia de Catalunya i un període de 12 mesos de pràctiques.
 
Les sol·licituds per prendre part de la convocatòria es poden presentar des de demà dimecres 20 de març a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot (passeig de Ramon Guillamet, 10, en horari d’atenció al públic). El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 8 d’abril. 

Consulteu els requisits d’accés i la informació completa de la convocatòria a www.olot.cat.


Més informació:

- Anunci d’aprovació de les bases i la convocatòria per a la cobertura de quatre places d’agent de la Policia Municipal, mitjançant concurs oposició en torn lliure, i la constitució d’una borsa de treball.
BOP Núm. 45 – 5 de març de 2019 Consulta aquí

- Anunci d’aprovació de les bases i la convocatòria per a la cobertura d’una plaça d’agent de la Policia Municipal, mitjançant concurs de mobilitat interadministrativa
BOP Núm. 45 – 5 de març de 2019 Consulta aquíimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat