AFECTACIÓ DE TRÀNSIT AL CARRER ANTONI LLOPIS
AFECTACIÓ DE TRÀNSIT AL CARRER ANTONI LLOPIS Des d'avui a les 15h fins aquest divendres 1 de juliol a les 20h, el carrer restarà tancat a la circulació de vehicles per obresL’Ajuntament us comunica que, per realitzar treballs d’excavació i col·locació de tubs a la xarxa de climatització de l’illa energètica, des del d'aquest 27 juny a les 15h i fins al divendres 1 de juliol a les 20h, el carrer Antoni Llopis restarà tancat a la circulació de vehicles entre els carrers Hospici i Rengle.

 

Durant el transcurs de les obres, es podrà accedir als establiments comercials, a l’aparcament de la plaça del Mig i als patis de les residències geriàtriques Montsacopa i la Caritat, a través del carrers Sant Rafel, Doctor Fàbrega i Antoni Llopis. A les tardes, quan el carrer Sant Rafel estigui tancat, es podrà entrar, amb molta PRECAUCIÓ ja que caldrà circular en contra direcció, per la plaça Hospital, i continuar pel carrer Antoni Llopis.

Us demanem disculpes per les molèsties que aquests canvis us puguin ocasionar.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat