S’AVANÇA LA GUIA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 5:PM
S’AVANÇA LA GUIA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 5:PM La publicació –amb nou format i un 18% més de propostes que l’anterior- s’ha distribuït aquest mes de juny. 

Ja s’ha posat a disposició de les famílies de la ciutat una nova “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”. Per quart any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot, a través de l'IMPO, ha editat aquesta publicació perquè la mainada i els joves, conjuntament amb les seves famílies puguin conèixer i escollir, entre tots, les activitats extraescolars  del curs escolar 2016-2017.

La guia d’enguany compta amb la participació d’empreses i entitats que ofereixen fins a 45 propostes, un 18% més que l’any anterior. Van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, esports, idiomes, activitats informàtiques i mecanografia, música... a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

La guia té dos objectius: d’una banda, agrupar la informació per facilitar la selecció a tota la família, i per l'altra, reconèixer les entitats i empreses que ofereixen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació i el lleure dels nens i joves d’Olot i comarca.

Com a novetat, s’ha canviat el tamany de la guia per fer-la més manejable i facilitar la consulta. També ha variat el moment de la seva publicació: aquest any s’ha fet arribar a les famílies durant el mes de juny enlloc del setembre com s’havia fet els anys anteriors.

La guia inclou unes pàgines per dibuixar i pintar amb el “Quadern Escorniflant” on es donen a conèixer éssers mitològics de la comarca, i un dibuix per pintar de l’artista Tavi Algueró.

S’han editat 5.500 unitats de la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”, que s’ha distribuït a través de les escoles i de les empreses que hi participen. També es pot consultar on-line a empresaaldia.olot.cat a l’apartat GUIA 5PM.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat