BON VIATGE JOVES I MÉS
BON VIATGE JOVES I MÉS Els estudiants guanyadors del premi “Joves i Més!” marxen cap a les Planes de SonAquest matí els estudiants guanyadors del premi “Joves i Més!” han sortit d’Olot en direcció a Planes de Son. Els 10 joves s’han reunit a la Plaça Clarà on, després de fer-se una fotografia de grup, han pujat a l’autocar que els ha de portar a gaudir d’una fantàstica setmana a l’equipament d’educació ambiental i científica MónNatura Pirineus.

Aquest viatge és el premi que dóna l’Ajuntament d’Olot a aquests joves de 4t d’ESO amb l’objectiu de potenciar i reconèixer el seu esforç personal en l’àmbit escolar, valorar el seu esperit emprenedor i la coherència i el compromís que demostren envers la ciutat. Aquest, a diferència d’altres premis, no pretén donar un guardó als millors expedients acadèmics, sinó que valora altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb la ciutat d’Olot. Durant aquesta estada de 5 dies a Les Planes de Son, els nois i les noies, sempre acompanyats d’un/a monitor/a de l'empresa Rocatomba (empresa col·laboradora), podran gaudir de múltiples activitats de lleure, natura i ciència en el mateix equipament.

L’Ajuntament d’Olot convoca el premi JOVES i MÉS per a un màxim de 10 joves dels instituts d’Olot amb l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels/les alumnes en l’àmbit escolar, valorar l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís amb la ciutat. No es donarà el premi als únicament als millors expedients acadèmics sinó que també es tindran en compte altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb la ciutat.

 

A la sisena edició els estudiants premiats han estat:

- Cora Coll Solà- (Ins. Montsacopa)
- Joana Cots Costa- (Ins. Bosc de la Coma)
- Anna Garnatxe Corbalan- (Ins. Cor de Maria)
- Marta López Plana- (Ins. Montsacopa)
- Laura Montanyà Coll- (Ins. Escola Pia)
- Nil Palomé Bartrina- (Ins. Escola Pia)
- David Pujol Morera- (Ins. Cor de Maria)
- Ariadna Solivar Boix- (Ins. Garrotxa)
- Mila Vidal Rubirola- (Ins. Petit Plançó)
- Xi Zheng Zhu- (Ins. Garrotxa)imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat