PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL
PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL Aquest dilluns 13 de maig s’obre el termini de preinscripcions per accedir al Pla de Transició al Treball GarrotxaDes del 13 de maig i fins el dia 24, els joves de la Garrotxa entre 16 i 21 anys que no hagin finalitzat l’ESO però que vulguin continuar els seus estudis o aprendre una professió per a continuar la seva evolució cap al mercat laboral amb una formació adequada, poden formalitzar la preinscripció al Pla de Transició al Treball Garrotxa (PTT).

El Pla de Transició al Treball és una modalitat de Programes de Formació i Inserció (PFI) dissenyada per proporcionar a nois i noies recursos personals i professionals perquè puguin trobar feina i/o continuar la seva formació. Es tracta d’una opció formativa per a aquells joves que, amb 16 anys, han finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria però no han obtingut el graduat en ESO.

A la Garrotxa, el Pla de Transició al Treball ofereix les següents formacions:

  • Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques.
  • Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració.
  • Auxiliar en comerç i atenció al públic. La formació impartida al Pla de Transició al Treball inclou formació professional elemental amb pràctiques a empresa (FCT) i una formació general per a la millora de les competències bàsiques necessàries en el món del treball i en la vida quotidiana. La durada de cada curs és de 1000 hores i en finalitzar la formació, l’alumne podrà continuar els estudis o accedir al mercat laboral amb unes habilitats adquirides que facilitaran el seu accés. Durant els vint-i-dos anys que fa que el Pla de Transició al Treball s’imparteix a la Garrotxa, més de 600 joves han superat la formació, aconseguint millorar la situació laboral i personal de molts joves de la comarca. Les preinscripcions per al curs 2019/2020 es poden formalitzar, a partir del dia 13 de maig, de dilluns a divendres de 9h a 13h a l’Avinguda de Sant Joan de les Abadesses 20-22 d’Olot. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 972 26 66 12, enviar un correu electrònic a b7960003@xtec.cat o accedir al web: pttgarrotxa.blogspot.com.

Per a aquells que vulguin obtenir més informació, el proper 15 de maig s’organitza una jornada de portes obertes, a les 20h, que permetrà als interessats descobrir personalment les instal·lacions i la metodologia d’ensenyament.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat