PRIMER TORNEIG CIUTAT D’OLOT DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA
PRIMER TORNEIG CIUTAT D’OLOT DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA 300 esportistes participen de la competició, que té lloc aquest dissabte al pavelló d’esportsAquest dissabte es disputa el Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina. El Club Gimnàstic Olot (CGO) organitza per primera vegada una  competició d’aquestes característiques. La presidenta del CGO, Anna Vegara, ha explicat que “fins al moment, havíem col·laborat en l’organització d’altres competicions que la Federació Catalana de Gimnàstica ha celebrat a Olot. Amb el torneig Ciutat d’Olot, per primera vegada, n’organitzem una de pròpia a la ciutat, que preveiem vagi tenint continuïtat”.

 

 

Una altra novetat del torneig és que per primera vegada es veurà a Olot una competició de gimnàstica artística masculina. 80 nois de diferents edats i nivells participaran de la competició que, en categoria femenina, reunirà 215 noies. Les gimnastes que prendran part de la competició tenen edats compreses entre els 7 anys (nivell 1) i els 22 anys (nivell 4).   

 

 

El Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina reuneix 295 participants. L’organització destaca la bona resposta de la competició.  La majoria de clubs que participaran aquest dissabte a Olot són de municipis de Catalunya. Van ser els primers a apuntar-se al torneig, al qual s’accedia per rigorós ordre d’inscripció. Val a dir que a Catalunya hi ha un tant per cent molt elevat del global de gimnastes de l’Estat.

 

El pavelló d’esports del Pla de Llacs es converteix avui en una autèntica sala de gimnàstica: s’hi instal·laran 4 espais per a la competició femenina (barra, terra, paral·leles i poltre) i 6 més per a la masculina (barra fixa, paral·leles, terra, cavall en arcs, anelles i poltre).

 

L’organització confia que el Primer Torneig Ciutat d’Olot tingui una bona resposta per part dels esportistes i sobretot del públic. L’objectiu és donar a conèixer la ciutat d’Olot pel seu potencial esportiu i que els ciutadans d’Olot coneguin aquest esport. La regidora d’Esports, Mar Roca, ha animat a totes les olotines i olotins “a assistir al torneig per veure el nivell de la competició”. Roca també ha destacat “la bona acollida del club i l’increment d’esportistes que practiquen gimnàstica artística a la ciutat”.

 

Aquesta és la tercera temporada de funcionament del Club Gimnàstic Olot, que va néixer del Club Gimnàstic Osona, especialitzat en l’organització de competicions. L’any 2012 el club osonenc es va instal·lar a la capital de la Garrotxa. Van començar amb una quinzena de participants que s’han convertit en els 85 esportistes amb què compta actualment el club que, a més, té llista d’espera.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat