#LLIURES I SENSE POR
#LLIURES I SENSE POR Actes a Olot amb motiu el Dia internacional a l’eliminació de la violència envers les dones d’aquest 25 de novembreCoincidint amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se celebra el 25 de novembre, Alba l’Associació de Dones de la Garrotxa organitza una activitat per commemorar aquesta data.

Tindrà lloc aquest divendres 24 de novembre a les 19h a les escales de Sant Esteve d’Olot. Consistirà en la lectura del manifest en contra de la violència de gènere i minut de silenci que comptarà amb l’acompanyament d’Elisa Planagumà al piano.

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa col·labora amb l’associació ALBA en l’organització de l’acte que continuarà a Can Trincheria. A més de donar a conèixer el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) que ofereix el Consorci també s’exposarà l’experiència de dues persones que explicaran com seguir endavant després de ser víctimes de violència de gènere.

També aquest cap de setmana, el col·lectiu la Dalla ha organitzat una marxa unitària contra la violència masclista. S’ha programat aquest diumenge 25 de novembre a 2/4 de 5h de la tarda a l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts i arribarà als jutjats d’Olot on hi haurà actuacions musicals i la lectura d’un manifest.

El ple d'aquest dijous també es va adherir al manifest unitari del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i dona suport a totes les entitats que organitzen activitats per erradicar la violència masclista. Recupera el ple aquí (a partir del minut 6).imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat