JORNADA SELECCIÓ DE PROFESSIONALS PER A SUPERMERCAT
JORNADA SELECCIÓ DE PROFESSIONALS PER A SUPERMERCAT Tindrà lloc aquest dimecres a la Sala El Torín



Una vuitantena de persones han presentat el seu currículum per treballar en un supermercat. Aquest dilluns s’ha realitzat la preselecció dels candidats a la jornada que organitza l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG aquest dimecres 11 d’octubre a la Sala el Torín. Personal de caixa, reposició, basar i frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria i forn) són els perfils més demanats per les 5 empreses que s’han apuntat a l’Speed Dating: Mercadona, Gros Mercat, Carrefour, Ametller Origen i Consum.

La jornada d’aquest dimecres al matí al Torín consistirà en una trobada entre les empreses del sector i les persones interessades en formar-ne part. Els possibles treballadors podran presentar la seva candidatura a tots els supermercats inscrits.

“Amb l’Speed Dating volem continuar millorant l’ocupació a la nostra ciutat” ha explicat el regidor Estanis Vayreda que ha afegit que “les empreses, de sectors ben diferents, ens asseguren que cada vegada els és més difícil trobar treballadors i amb aquesta jornada volem contribuir-hi”. La del proper 11 d’octubre serà la quarta jornada d’Ocupació en Xarxa que organitza l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. Els anteriors Speed Dating varen ser dels sectors tècnic industrial, hostaleria i activitats turístiques que van comptar amb un total de 49 empreses i 105 candidats. Veient els resultats que fins al moment han tingut les jornades, s’ha organitzat un nou Speed Dating dirigit als supermercats ja que és un dels sectors que més llocs de treball ha generat a la comarca els darrers anys i actualment es troba amb moltes dificultats per trobar treballadors.

A la Garrotxa, el comerç té un pes molt important. Segons dades de l’Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa de 2017, dóna feina a un 17,4% dels treballadors contractats a la comarca: hi treballen 4.000 persones. A més, ha estat un dels sectors que més ha incrementat en número de treballadors i establiments els darrers anys.

Per més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG- Mas les Mates al telèfon 972267812 o bé consultar el web
http://ocupacio.dinamig.cat


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat