CAP DE SETMANA DE FIRA SANT LLUC
CAP DE SETMANA DE FIRA SANT LLUC El nou format de la Fira del dibuix, concerts familiars i una fira de playmobil són les novetats de la Fira, que manté l'activitat al centreLa Fira de Sant Lluc estrena les ubicacions de diferents activitats. Les obres de remodelació del Firal han fet canviar de lloc del Mercat d’artesania que habitualment s’instal·lava al Passeig d’en Blay. Aquest cap de setmana del 14 i 15 d’octubre, les parades d’artesania es podran trobar al carrer dels Sastres. També canvi el lloc de la Fira Ramadera que el proper dimecres 18 d’octubre tornarà a la plaça de braus. A l’interior i al costat de la plaça, s'hi podrà veure bestiar boví, oví, cabrum i equí, a més d'una exposició agrícola i forestal i parades relacionades amb el món agrícola. El mateix dia al sector del Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents hi haurà el mercat extraordinari de roba.

Les activitats familiars de Sant Lluc també tindran un nou escenari. Dissabte 14 d’octubre a la tarda a la plaça Campdenmàs hi haurà el concert de Damàris Gelabert. Diumenge 15, al mateix espai, el grup de Parranda oferirà l’espectacle Gresca Fresca.

Per primera vegada, Sant Lluc incorpora una Fira de col·leccionisme de figures de Playmobil. Es trobarà a la Plaça del mig el cap de setmana del 14 i 15. Pel que fa a la resta de programació es manté la 8a Fira del Vehicle d'Ocasió al Firalet, la Fira del Disc a les voltes de la plaça Clarà, la plaça Major acollirà la Fira d'Entitats que comptarà amb la participació d'una vintena d'entitats i associacions de la comarca. També hi haurà una trobada gegantera i cercavila organitzada per Almogàvers Garrotxins per commemorar el 20è aniversari de la penya i la trobada de puntaires organitzada per Òmnium Garrotxa.

Una altra de les novetats d’aquest any és que la Fira del Dibuix tindrà lloc el dissabte 14 d’octubre. El Patronat ha decidit traslladar la Fira al dissabte més proper a Sant Lluc i incorpora novetats al certamen que, aquest any arriba a la 62a edició. Aquest any els artistes que han volgut participar-hi han de fer-ho per selecció. Els autors interessats han hagut de fer arribar la seva sol·licitud al Patronat que, després de la selecció corresponent, està tancant el llistat d’artistes que exposaran les seves obres sota les voltes de la Plaça Clarà.

Consulta la programació de la Fira de Sant Lluc aquí.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat