DONACIÓ DE RÀDIO OLOT
DONACIÓ DE RÀDIO OLOT Ràdio Olot cedeix part del seu fons documental a l'Arxiu Comarcal de la GarrotxaRàdio Olot cedeix a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa una part del seu fons documental textual. La donació està  formada per 130 capses que contenen, bàsicament, els textos dels guions i butlletins informatius de l’emissora entre els anys 1964 i 1991, tot i que de manera discontinua. La documentació també inclou guions de relats literaris, textos de programes com Diàlegs de cafè, Tauleta de nit o Sobremesa pop, cròniques esportives i cròniques per a altres emissores com Ràdio Nacional d’Espanya.

 

La donació és una altra mostra de la col·laboració entre Ràdio Olot i l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, que està donant resultats molt positius. Des del febrer de 2015, l’Arxiu publica en el Facebook de l’emissora una fotografia setmanal procedent dels seus fons i col·leccions. Les 161 entrades han generat fins ara 275.385 visualitzacions (dades de 31 de desembre de 2018).

 

A l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa també es poden consultar els 28 discs compactes que recullen la col·lecció de programes sobre la història de Ràdio Olot que es van emetre l’any 2001 amb motiu del cinquantè aniversari de l’emissora.

La Junta de Govern Local d'aquest dijous ha aprovat la cessió que han explicat aquest matí el director de Ràdio Olot, Joel Tallant; Anna Bonfill, de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa i el regidor de Cultura, Pep Berga.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat