DOCTOR PRATS ACTUARÀ L'1 DE MAIG A OLOT
DOCTOR PRATS ACTUARÀ L'1 DE MAIG A OLOT El concert forma part dels actes d’aniversari de les empreses Masoliver i Beveland i de la programació de la Fira de la Primavera d’OlotUn projecte que uneix cultura, solidaritat i la iniciativa d’empreses amb una consolidada trajectòria. Masoliver i Beveland han decidit organitzar diferents actes per celebrar els 40 i 25 anys d’història, respectivament. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, han organitzat el concert que portarà Doctor Prats a Olot. Després de la seva actuació d’aquest cap de setmana a Girona i dins la gira “Avui lluny és més a prop”, el proper dimecres 1 de Maig a 2/4 de 7h de la tarda pujaran a l’escenari de la Sala El Torín.

 

Aquest dijous es posen a la venda les entrades per al concert de Doctor Prats a Olot. A través dels canals de venda habituals d’Olot Cultura (olotcultura.koobin.com) i presencialment a les oficines de Can Trincheria, i a la taquilla del Teatre Principal anticipadament i a la taquilla de la sala El Torín una hora abans del concert, es podran adquirir les entrades per a Doctor Prats, que és la segona vegada que actua a la ciutat. 

 

 

El concert de Doctor Prats s’afegeix a la doble actuació que els Pets faran a Olot dins dels actes de celebració dels 40 anys de Masoliver i 25 de Beveland. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d´Olot el seu darrer treball discogràfic SOM. La venda d’entrades per al doble concert dels Pets avança a bon ritme.

 

 

Els diners que es recullin en els concerts de Doctor Prats i els Pets es destinaran al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa. Aquesta iniciativa –impulsada per sor Lucía Caram- treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i recolzament integral a la família, i orientació als pares i mares.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat