EL MODEL COMERCIAL D’OLOT EXEMPLE PER A ALTRES TERRITORIS
EL MODEL COMERCIAL D’OLOT EXEMPLE PER A ALTRES TERRITORIS La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, visita Olot i destaca les iniciatives que s’estan portant a termeLa directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, ha visitat Olot aquest divendres 20 de gener. Després de signar en el Llibre d’Honor de la Ciutat, s’ha reunit amb l’alcalde Josep M. Corominas, el regidor de Promoció, Comerç i Turisme, Estanis Vayreda i el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira. A continuació, i després de visitat la plaça Mercat i  altres espais del barri vell s’ha entrevistat amb una representació dels comerciants d’Olot amb els que ha analitzat la situació actual del comerç i ha respost els seus dubtes i consultes sobre la nova Llei, entre altres aspectes relacionats amb el sector.

 

El president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, ha explicat que “per nosaltres ha estat molt interessant poder-li plantejar diferents temes relacionats amb la llei de comerç i explicar-li les iniciatives que portem a terme, com la campanya d’aquest Nadal amb la plaça Mercat, que ha estat tot un èxit”.

 

 

El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha afirmat que “hem presentat a la directora general els grans projectes que, com a ciutat, tenim en tema comerç i li hem demanat ajuda per dinamitzar el sector comercial i especialment el que comprèn des la plaça Major a la plaça del Carme”. Segons Vayreda, “és un espai que volem dinamitzar amb un projecte que ajudi a recuperar l’activitat comercial”.  

 

 

La directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, ha subratllat que “la dinàmica comercial fa que hi hagi barris amb més activitat i altres que encara tenen recorregut per créixer. Tenim interès en ajudar a dinamitzar aquelles àrees que tenen necessitat de promoció del continu comercial perquè les botigues no estiguin tancades sinó que tinguin vida”. Vilalta ha afegit que “Olot és un model molt interessant de veure com municipi i comerciants estan fent una estratègia i desenvolupament conjunta. És evident que avui no podem anar sols i que com més suport i col·laboració hi hagi entre tots els agents del territori més èxits tindrem i en el cas del comerç és evident. Felicito Olot perquè tira endavant un model molt interessant per poder explicar a altres poblacions”.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat