EL MERCAT D’OLOT MÉS A PROP
EL MERCAT D’OLOT MÉS A PROP Els Placers posen en marxa una pàgina web per donar a conèixer els productes i fer comandes on lineLa Plaça Mercat d’Olot acaba d’estrenar pàgina web. A mercatdolot.cat s’hi pot trobar informació del Mercat: des de les característiques de les instal·lacions -per on es pot fer un recorregut- a conèixer l’àmplia oferta de productes que s’hi poden trobar. David Jané de Volcànic Internet ha explicat que “la creació de la pàgina web va sorgir en el marc del 1r Fòrum d’Oportunitats. Vàrem coincidir en la posada en marxa d’un portal dedicat a la Plaça Mercat per donar a conèixer els productes i els placers”.

 

  

 

Volcànic Internet ha desenvolupat la pàgina web que respon a un doble objectiu: d'una banda, el fet de fer arribar als usuaris els principals actius del Mercat (els placers, el producte fresc i de proximitat...) i de l'altra, oferir un nou canal de comunicació potent, accessible i fàcil d’utilitzar. El web està pensat per poder navegar fàcilment per totes les parades i poder conèixer amb detall els productes que s’hi ofereixen. També incorpora un sistema perquè els clients puguin fer arribar als placers la seva comanda utilitzant un xat integrat a la pàgina i que permet fer arribar la nostra comanda als placers i recollir-la fàcilment a la parada. El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, ha explicat que “és un nou servei per continuar millorant l’atenció que oferim als nostres clients i atenent a les seves necessitats”. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha destacat que “el web respon a la línia de futur del comerç que a partir de l’adaptació a les noves tecnologies es basa en una oferta de productes de molta qualitat, que es poden trobar a internet però sense deixar el tracte de proximitat”.

 

La posada en marxa del web és una nova acció de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot per oferir un millor servei als seus clients i atraure’n de nous. Fa dos anys, amb l’estrena de l’edifici actual, van decidir ampliar l’horari d’atenció al públic. La possibilitat de comprar de forma ininterrompuda al llarg del dia ha suposat un increment de clients i la proximitat a nous públics, especialment a la gent més jove. Els clients de la Plaça Mercat són majoritàriament d’Olot i comarca però cada vegada hi ha més gent de fora de la Garrotxa que visita les instal·lacions i aprofita per comprar a la Plaça Mercat. Ara amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, han posat en marxa un sistema de comandes on line per facilitar la compra dels productes a la Plaça Mercat, que consta de 3.900 metres quadrats distribuïts en tres plantes.

 

 


Un dels objectius d’aquest pròxim any és el d’intensificar les campanyes de promoció per captar i fidelitzar més clients. Aquests dies de Nadal i juntament amb l’Associació de Comerciants, cada establiment participant lliura als seus clients una butlleta per optar a un dels tres premis del concurs: un viatge a Nova York, dues nits a l’hotel Marina Sands 5* de Singapur (amb viatge inclòs) o bé un àpat al Celler de Can Roca. La campanya “Els millors indrets del món” està tenint una bona acceptació. El sorteig dels premis tindrà lloc el dissabte 7 de gener de 2017, a les 12 h, a la plaça del Teatre.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat