COMENÇA EL LLOP
COMENÇA EL LLOP Des d'avui i fins divendres el Lleure Olot Parc s'instal.la al Pavelló FiralLes entitats d'educació en el lleure d'Olot (Esplais de la Garrotxa, Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura i la secció de Mainada del Centre Excursionista d'Olot) s'han ajuntat per crear un projecte comú: un espai de lleure per a nens i nenes de 3 a 12 anys durant les vacances de Nadal. És una aposta per un lleure de qualitat i uns valors que volen transmetre als participants durant aquests dies de festes de Nadal.


El LLOP (Lleure, Olot, Parc) tindrà lloc al Pavelló Firal on hi ha tallers, inflables, jocs cooperatius, bicicletes, ping-pong, espai reservat pels més petits, intercanvi de llibres... Tot això, controlat i dinamitzat per monitors voluntaris de les 3 entitats. L'any passat va ser la primera edició i aquest any esperem repetir amb èxit.


Aquest dilluns 2 de gener és el primer dia del LLOP, que continuarà fins al 5 de gener. Tots els dies obrirà a les 3h de la tarda i oferirà activitats fins a 2/4 de 8h del vespre. El dia 5 de gener l’horari serà de les 10h del matí a la 2/4 de 2 del migdia.
L'entrada al LLOP permet estar tot l'horari d'obertura al parc mentre els pares es poden esperar al bar o venir a buscar els nens després. També s'ofereix la possibilitat de demanar berenar i de guarda-roba. Aquest any com a novetat hi haurà una zona d'intercanvi de llibres, per tal de fomentar la lectura entre els nens i nenes d'Olot.

La 2a edició del LLOP es fa sense ànim de lucre i el preu de l'entrada (5 euros) serveix per pagar els costos del mateix parc ja que totes les persones que implicades col·laboren de manera voluntària.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat