PAU RIBA CANTA LA HISTÒRIA DE JISÀS DE NETZEREIT
PAU RIBA CANTA LA HISTÒRIA DE JISÀS DE NETZEREIT El músic barceloní presenta aquest dissabte a Olot un espectacle carregat d’humor, amb unes nadales particularsPau Riba presenta Jisàs de Netzereit, el proper dissabte 7 de setembre a les 20 h a la sala El Torín. El concert és el capítol zero de la Guerra de les Galàxies. El fil argumental se situa entre la vida de Jesús ara fa 2.000 anys i la que viurà Jisàs d’aquí a 2.000 anys més. En aquest punt mig s’hi estableix una història paral·lela entre la de Jisàs i la Guerra de les Galàxies, on hi apareixen els protagonistes de l’actualitat política i social.

El concert parteix de músiques tradicionals, sobretot nadales. A partir d’aquí, Pau Riba les modela i les transforma, canviant-los la lletra i oferint una mirada irònica i humorística a la societat actual. L’acompanyament musical de les peces va a càrrec del grup de rock De Mortimers, que utilitza com a instruments joguines, objectes d’ús quotidià i aparells inventats.

Jisás de Netzerit és un espectacle transgressor. Riba assegura que està narrat Que-te-lé, un dialecte del català afectat per una correguda de vocals un punt a la dreta. Es troba a mig camí entre el munúlig, el xua de pellessus, i un divertit recital de nadales tradicionals.

Les entrades valen 8 euros si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria i 10 euros si s’agafen a la sala El Torín just abans del concert.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat