EL REGGAE AMB INFLUÈNCIES DE FLAMENC D'IRIE ANGEL PER REIS AL TORIN
EL REGGAE AMB INFLUÈNCIES DE FLAMENC D'IRIE ANGEL PER REIS AL TORIN Aquest divendres 6 de gener a les 23.30h concert de presentació del disc Revolution TimeRevolution Time és el nou àlbum d’Irie Angel, un músic de reggae autodidacte, amb influències de flamenc i hip-hop. Divendres 6 de gener, a les 23.30 h, presentarà el disc a la sala El Torín. Revolution Time parla de canvi i de revolució, de lluita acompanyada del respecte per la natura i la vida.

Originari de Barcelona, però amb família andalusa, Irie Angel va iniciar la seva primera gira semiprofessional com a cantant i músic de flamenc amb només 14 anys. L’any 2009 va traslladar-se a viure a la Garrotxa i va canviar el seu estil cap a un reggae etno-folk. És una figura emergent del reggae que s’està guanyant l’admiració dels amants del gènere.

Irie Angel actuarà acompanyat del músic garrotxí Albert Dondarza als teclats, Willy Fuego a la guitarra, Ricard Vives al baix, Àngel Abad a la bateria, Josep Blanes al trombó i Alberto Pérez a la trompeta.

Les entrades valen 6 euros si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria i 8 euros si s’agafen a la sala El Torín just abans del concert.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat