EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC
EL PESSEBRE DE SANT FRANCESC Aquest diumenge a les 12h s'inaugura el pessebre de Sant Francesc. L'han fet els usuaris dels diferents serveis d’IntegraEl pessebre de l’església de Sant Francesc és l’activitat que tanca la celebració dels 50 anys de l’entitat i recull l’esperit  i dels valors d’Integra que s’han volgut transmetre amb els diferents actes organitzats durant tot l’any.
 

Un valor molt important per a Integra és la COL·LABORACIÓ. Integra és el que és gràcies a la col·laboració de moltes persones, entitats, empreses, administracions... Aquesta implicació ens ha permès créixer i arribar més lluny. El pessebre és una col·laboració amb l’Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i del Santuari del Tura.

 

Un altre valor indispensable és el TREBALL EN EQUIP. Des d’Integra garanteix treballar millor i poder donar millors respostes als projectes o necessitats. Aquest pessebre és fruit del treball en equip, ja que cada servei de l’entitat ha realitzat una de les escenes que podreu veure.

 

I no podem oblidar la PARTICIPACIÓ. Per formar part activa de la ciutat, per ser presents als esdeveniments i actes que s’organitzen, de voler aportar la visió de les coses i de fer-se sentir. Aquest període de l’any i aquest pessebre és una bona manera d’aconseguir-ho.

 

Des de l’Associació Cultural Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura estan molt satisfets i molt contents de poder tornar a fer el pessebre a Sant Francesc i sobretot que el faci una entitat com Integra.

 

Aquesta col·laboració és una mostra més de l’interès d’Integra per ser presents i participar en les activitats que es fan a la ciutat, i també un exemple més de la gran tasca que fan.

 

El pessebre de Sant Francesc és una col·laboració entre Integra i l'Associació Cultural d'Amics de Sant Esteve i del Santuari del Tura, que inicia una nova etapa de col·laboració entre ambdues entitats.

 

 

 

Des l’Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i del Santuari del Tura i Integra volen convidar tothom a participar aquest diumenge a les 12h de la inauguració del pessebre de Sant Francesc. Es comptarà amb la participació del cor Fructus Temporis. I a partir d’aquest diumenge i fins al diumenge 6 de gener esteu convidats a visitar-lo.

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat