NADAL ESPORTIU
NADAL ESPORTIU Comença aquesta tarda i es farà els dies 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de les 16 a les 20h al pavelló firal amb nou formatEl Nadal esportiu estrena format. Des de l’IMELO es vol oferir als nens i nenes de primària l’oportunitat de gaudir d’un espai on desenvolupar-se físicament i socialment i d’aquesta manera fomentar un estil de vida saludable duran les vacances de Nadal.

 

Els dies 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de les 16:00 a les 20:00 al pavelló firal podrem trobar deu espais diferents on jugar a diferents jocs, esports, inflables i tallers. També tindrem una zona on els nens i nenes podran anar a berenar i hi haurà un futbolí i taules de ping-pong.

 

Els canvis més significatius en comparació amb les últimes edicions són:

1-     L’horari de l’activitat serà de tardes (16:00 a 20:00) i els participants podran accedir-hi a l’hora que desitgin.

2-     No serà necessari realitzar inscripció prèvia i si podrà anar els dies que es vulgui (de forma independent).

 

Amb aquests canvis s’intenta facilitar la participació de tots els nens i nenes, ja que molts de cops la inscripció obligatòria per diversos dies  era incompatible amb les vacances familiars.

 

Les entrades donaran dret a cada participant a realitzar un cop cada activitat i podran comprar-se el mateix dia al recinte (PREU: 5 €).

*S’aplicarà 1 € de descompte a: família nombrosa o monoparental, carnet IEM i situació d’atur.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat