POLSERES IDENTIFICATIVES
POLSERES IDENTIFICATIVES Els voluntaris de Protecció Civil facilitaran els braçalets el primer dia de Festes. A partir d'avui també es poden recollir a Can TrincheriaUn any més, per Festes del Tura es posen a disposició de les famílies que vulguin polseres identificatives per als seus més petits. L’Ajuntament d’Olot s’ha acollit a la campanya de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya per tal de disposar d’aquest material pensat per als esdeveniments amb gran afluència de participants, com les Festes del Tura.

 

Els voluntaris de Protecció Civil d’Olot seran els encarregats d’entregar les polseres per als infants. El primer dia de Festes, a partir del moment de la cercavila, s’oferiran braçalets identificatius a diferents punts de la ciutat. Es tracta d’unes polseres de color taronja on els pares han d’anotar el nom del nen/nena i el número de telèfon mòbil de la persona de contacte. D’aquesta manera, en cas que un menor es perdi durant la celebració d’algun dels actes serà més fàcil poder localitzar els seus familiars.

 

La polsera identificativa també es podrà trobar a Can Trincheria. A partir d’aquest dilluns 3 de setembre i tots els dies de Festes es podrà recollir al carrer de Sant Esteve, 29.

Des de Protecció Civil es recorda que és molt important posar als infants les polseres identificatives quan es vagi a llocs o esdeveniments on hi hagi una gran concentració de persones, com festes majors, o altres espectacles massius. Són braçalets reutilitzables ja que, un cop acabat l’esdeveniment, es pot guardar per un altre dia quan s’assisteixi a una altra activitat amb molta concurrència.

Tot i aquest identificatiu de seguretat també es recomana a les famílies, en cas de molta gent, pactar amb els nens punts de trobada concrets i coneguts per l’infant perquè en cas que es desorientin puguin espavilar-se sols. D’aquesta manera potenciem l’autonomia de l’infant i el coneixement de l’entorn.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat