EL TEATRE DE FESTES DEL TURA
EL TEATRE DE FESTES DEL TURA Homes, la comèdia musical i Chefs són les dues obres de teatre que es podran veure per Festa Major



El divendres 8 de setembre arribarà a Olot Chefs, de la companyia Yllana, una divertida mirada sobre la gastronomia. A través del teatre gestual, els protagonistes se’n riuen dels cuiners estrella i de les diferents cuines i sabors d’arreu del món. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de confiar en un rocambolesc equip de cuiners per crear una recepta espectacular que li permeti mantenir les estrelles del seu restaurant.

El dissabte dia 9 de setembre Homes, la comèdia musical serà la proposta cultural del Teatre Principal d’Olot. Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent es posen a la pell dels homes en un muntatge de nova creació signat per Sergi Belbel i Carol López que s’inspira en el text estrenat fa més de 20 anys per les T de Teatre i que ja s’ha convertit en tot un fenomen.

Una comèdia musical fresca i actual amb la música original de Marc Parrot, que fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre’s. Una història feta a partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes.

Les entrades per als espectacles teatrals de les Festes del Tura es posaran a la venda el dimecres 16 d’agost a partir de les 10 h, presencialment a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria i per internet a www.olotcultura.cat.



imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat