5PM
5PM A punt, la guia d'activitats extraescolars 5PMJa es troba a disposició de tothom la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM” elaborada per l’Ajuntament d’Olot amb l’objectiu de facilitar que les famílies puguin conèixer i escollir quines activitats extraescolars volen per als petits i joves de cara al proper curs escolar 2018-2019.

 

La guia d’enguany compta amb la participació de 38 empreses i entitats que ofereixen un total de 41 propostes d’activitats, que van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i  música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

 

Aquesta guia té dos objectius, per una banda agrupar la informació per facilitar la selecció d’activitats i per altra banda, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.

 

La guia està pensada els nens/es i joves participin en l’elecció de les activitats i s’assoleixi l’equilibri entre les activitats i el temps dedicat al lleure i al descans.

 

Aquest any es posaran en circulació 4.400 exemplars de la Guia en format paper, que arribaran  a totes les llars, gràcies a la col·laboració d’escoles i instituts que les reparteixen als seus alumnes abans d’acabar el curs, alhora que les empreses participants disposaran també d’exemplars per poder demanar a qui necessiti informació. Cal recordar que és el segon any en què estarà disponible la versió en aplicació mòbil “ 5PM Extraescolars”, amb la informació disponible al llarg de tot el curs escolar. Aquesta també es podrà consultar al web de l’ajuntament  www.olot.cat/guia5pm.

 

La Guia en paper es complementa amb unes activitats per dibuixar i pintar de l’artista  Tavi Algueró, i el “Quadern Escorniflant”, mentre que a l’aplicació es trobaran activitats que permeten jugar-hi a través del mòbil.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat