TOT A PUNT PEL LLIURAMENT DELS PREMIS 100% EMPRENEDORS
TOT A PUNT PEL LLIURAMENT DELS PREMIS 100% EMPRENEDORS Serà l'acte de clausura de la Setmana de l'Emprenedoria, que comença el 20 de novembreL’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la  Garrotxa (JEG) i el Cercle Euram organitza la 5ª edició dels Premis 100% Emprenedors que tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca així com el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Els premis compten amb el suport de Ràdio Olot, Olot TV i el setmanari La Comarca i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona.

 

En el marc dels premis es reconeixeran dues categories, d’una banda la categoria Jove Empresari/Empresària que premiarà al jove empresari/ària garrotxí/ina, menor de 45 anys i que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada, candidatures proposades per la JEG i d’altra banda la categoria Emprenedor que premiarà el projecte d’empresa més viable i innovador. En aquesta categoria es lliuraran dos guardons, un primer premi lliurat per l’Ajuntament d’Olot,  dotat amb  3.000 euros en efectiu i un segon premi, lliurat pel Consell Comarcal de la Garrotxa, dotat amb 1.500 euros en efectiu, més d’un important suport a nivell de publicitat als mitjans col·laboradors.

 

En aquesta edició finalment han complert els requisits un 55% dels candidats inscrits i per tant seran 9 els projectes que competiran per ser els millors i sortir escollits pel tribunal el proper divendres 10 de novembre a l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa – DinàmiG. Els premiats es donaran a conèixer el divendres 24 de novembre a les 7 de la tarda a la Sala Torín i serà l’acte de clausura de la 3a. Edició de la Setmana de l’Emprenedoria.

 

Enguany, del 20 al 24 Olot viurà el moviment de l’emprenedoria a través d’una vintena d’activitats programades: seminaris, tertúlies i formacions sobre innovació, cooperatives, co-working, responsabilitat social empresarials, la llei de les segones oportunitats, màrqueting, propietat intel·lectual..... entre altres temàtiques. En aquesta edició es podrà gaudir de FAIFLY una de teatre de la companyia La Calòrica, que tracta d’una manera irònica i divertida el boom de l’emprenedoria.

 

La 3ª Edició de la Setmana de l’Emprenedoria, s’inaugura el dilluns dia 20 a les 19:30 a Can Trincheria amb la participació de Joan Plana, un jove emprenedor d’Olot, guanyador de l’IFest 2016 i soci fundador de l’empresa Wherever you Want i acabarà amb l’acte de lliurament dels Premis 100% Emprenedors que comptarà amb la participació del Cristòbal Colon, fundador de la Cooperativa La Fageda que explicarà la seva experiència emprenedora i l’actuació musical de Pep Poblet.

 

Per a més informació i inscriure’s a les activitats es pot consultar a la pàgina web empresa.dinamig.cat o bé per telèfon al 972 26 01 52 (DinàmiG). 

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat