CANVIS DE CIRCULACIÓ
CANVIS DE CIRCULACIÓ Per l'inici de les obres de connexió del túnel entre l'aparcament de Firalet i la plaça del Teatre, amb la remodelació del Firal 

En motiu de l’inici de les obres de contrucció del túnel per a la connexió de l’aparcament del Firal amb el de l’Illa del Teatre i dels treballs de reurbanització del passeig de Miquel Blay que actualment s’estan executant, és necessari realitzar modificacions a la circulació de vehicles per aquesta zona.

 

Els treballs de construcció del túnel han començat aquest dimecres 21 de febrer. Per tant, a partir d’aquesta data, caldrà seguir la senyalització provisional de trànsit projectada en el plànol superior. I sobretot caldrà tenir en compte l’accés dels dilluns de mercat al matí per als usuaris de l’aparcament de l’Illa del Teatre.

 

Els veïns de la zona afectada disposaran d’accés permanent des del Firalet, pel costat del Casal Marià, i la sortida serà per davant de l’Ajuntament. Mentre durin les obres, les pilones d’aquests dos punts estaran obertes, així com les del carrer Sant Ferriol.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat