SESSIÓ ANUL.LADA
SESSIÓ ANUL.LADA A causa de la previsió del temps, s'anul.la la sessió informativa al Xiprer, Les Planotes i Vivendes GarrotxaDavant la possibilitat de noves nevades a Olot, s'anul.la la sessió informativa “Olot des dels barris” programada per aquest dimarts 27 de febrer als barris del Xiprer, les Planotes i Vivendes Garrotxa. Ben aviat us donarem a conèixer la nova data d'aquesta reunió que comptarà amb l’assistència de l’alcalde Josep M. Corominas, els regidors Pep Berga, Estanis Vayreda, Montse Torras i Mar Roca. 

”Olot des dels barris” té per objectiu donar a conèixer els projectes de ciutat, respondre els dubtes i recollir les propostes dels assistents. Bonavista va obrir el cicle sessions informatives als barris que va continuar a Sant Cristòfor-Mas Bernat; Benavent i les Fonts; Pequín i Sant Roc, el Pla de Dalt-Cassés i Mas Baix i ben aviat arribarà al Xiprer, les Planotes i Vivendes Garrotxa.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat