OLOTX2
OLOTX2 A l'espera de les dades definitives de l'estudi d'impacte, l’Olotx2 tanca amb molt bona ocupacióL’espectacle de Pep Plaza va obrir aquest divendres al vespre al Teatre Principal la 6a edició de l’Olotx2. L’home de les mil veus, conegut per les seves imitacions a programes com Crackòvia o Polònia, va obrir la campanya de descomptes que, un any més ha organitzat l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot.


L’altre espectacle destacat de l’Olotx2 va ser el protagonitzat per Carlos Gramaje. Aquest dissabte, Gramaje va recuperar algunes de les cançons més conegudes dels musicals de Dagoll Dagom amb el concert “Al sud del Paral·lel” en una plaça Major que diumenge va comptar amb l’actuació de “Viatjazz” a Nova Orleans de la companyia Roger Canals. També van tenir bona acceptació la resta d'actuacions musicals a diferents espais del centre de la ciutat (pati de l’antic hospital, plaça del Carme, plaça de l’àngel...) durant el dissabte a la tarda.

 

Un total de 185 establiments han participen de l’Olotx2 que durant tres dies, ha ofert estades i reserves per a àpats per gaudir doblement de la ciutat  Hotels i apartaments van iniciar el cap de setmana amb un ocupació mitjana del 85% per tots aquests dies, malgrat que la nit del dissabte la majoria d’establiments s’acostaven a la plena ocupació. Pel que fa als restaurants, tenien reservats un 85% dels àpats del cap de setmana, si bé la nit del dissabte i el diumenge al migdia bona part dels establiments s’apropaven al 100%. A l'espera de les dades definitives, el 6è Olotx2 ha aconseguit un nou èxit de acceptació i per les impressions recollides pels diferents gremis, unes dades una mica superiors a les anteriors convocatòries.

 

A l’edició anterior l’impacte econòmic de l’Olotx2 va ser de 455.895€ euros, tenint en compte les dades recollides per part dels allotjaments, restaurants i activitats participants, a part dels sondejos realitzats a comerços i altres establiments de serveis que es van fer a la ciutat. Aquesta dada significa que per cada 1 euro invertit des del sector públic a la campanya es van retornar 14,25 euros als sectors. També durant el 2017 la pàgina web de l’esdeveniment (www.olotx2.cat) va registrar prop de 25.000 visites, amb un 70% de visitants de fora les comarques gironines.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat