TALLADA LA CIRCULACIÓ A UN TRAM DEL CARRER SANT RAFEL
TALLADA LA CIRCULACIÓ A UN TRAM DEL CARRER SANT RAFEL A partir d’aquest dilluns 18 de setembre per obres en el clavegueram que han de connectar amb el FiralAquest dilluns comencen unes obres que afectaran la circulació del carrer Sant Rafel. Amb motiu de la remodelació del Firal, s’ha de connectar el clavegueram a un pou situat al final del carrer Sant Rafael, just abans d’entrar al carrer Sant Esteve. Per aquest motiu, a partir de les 7h del matí d’aquest dilluns es tallarà la circulació de vehicles en el tram del carrer Sant Rafel comprès entre l’encreuament del carrer Dolors i Francesc Fàbrega fins a Sant Esteve.

 

Els treballs és previst que durin una setmana. A mesura que vagi avançant la rasa que s’hi ha de fer, es tornarà a obrir la circulació pel carrer Sant Rafel. Serà el moment en què caldrà tallar la circulació dels procedents del passeig d’en Blay, ja que la rasa ha de continuar per la plaça Rector Ferrer fins al principi del Firal.

 

Així doncs, durant la primera part dels treballs només es podrà anar al carrer Sant Esteve i cap a la plaça Major des del Firal. A la segona part d’aquestes obres s’hi podrà accedir només pel carrer Sant Rafel.

 

Us demanem molta precaució si aquests dies heu de circular per aquest espai del centre de la ciutat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat