CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES
CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES A partir d'aquest dijous, el carrer Sant Miquel -en el tram comprès entre el Pont del Palau i el carrer Josep Soler- quedarà tallat al trànsitAmb motiu de les obres d’enderroc de l’edifici situat al número 6 del carrer Sant Miquel, caldrà modificar la circulació d’alguns dels carrers més propers. A partir del dijous 31 d’agost, l’afectació en el trànsit serà el següent:

Es tallarà el carrer Sant Miquel, a partir de l’edifici de Can Castellanes, es deixarà accessible la zona blava d’aparcaments.

Els veïns podran accedir normalment al carrer Sant Miquel pel carrer Josep Soler i, en cas de possibles aparcaments privats a partir del carrer Sant Miquel número 3, es podrà entrar en sentit contrari, amb la precaució que no hi hagi sortida de camions procedents de l’obra d’enderroc.

Aquest tancament s’iniciarà el dijous 31 d’agost i és previst que els treballs tinguin una durada de 1 mes.

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133. 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat