TORNA EL CICLE DE JAZZ OLOT
TORNA EL CICLE DE JAZZ OLOT Avui a les 22h al Torin amb Dani Nel·lo i Mando Dorame Organ QuintetAquest divendres a la sala El Torín comença la setena temporada del cicle de Jazz Olot. Amb la complicitat de la sala Jamboree de Barcelona, vindran a Olot artistes que compten amb el reconeixement de la crítica nacional i internacional per la seva qualitat artística com Mando Dorame, Bob Sands, Kirk Ligthsey, Giulia Valle i Dani Nel·lo.

La primera de les propostes anirà a càrrec de Dani Nel·lo i Mando Dorame Organ Quintet i forma part de la programació del festival Sax-O-Rama. Ja fa tres anys que el cicle Jazz Olot hi col·labora, programant al mateix cap de setmana una de les principals actuacions del festival. Influenciat per Sam Butera, Dexter Gordon o Big Jay McNeely, Dorame ha tingut una brillant carrera. Va fundar la Royal Crown Revue, entre altres formacions, i la seva música ha aparegut en diverses pel·lícules i programes de televisió.
Mando Dorame és un referent del sing i el rhytm-and-blues. Promet ser una vetllada espectacular on no faltarà el ritme trepidant d’Anton Jarl a les baquetes, els riffs de Dani Baraldés a les cordes i la màgia del so Hammond en mans del mestre Abel Boquera. Les entrades costen costen 10 euros si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria i 12 euros si s’agafen a la taquilla de la sala El Torín just abans del concert.

Els següents concerts del cicle de Jazz Olot seran el de Giulia Valle el 31 de març i Bob Sands & Dexterity featuring Kirk Ligtsey el 19 de maig.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat