INFORMACIÓ SOBRE LA NEVADA
INFORMACIÓ SOBRE LA NEVADALes màquines continuen retirant la neu acumulada a diferents punts d'Olot. Des d'ahir a la tarda i especialment a primera hora d'aquest matí, la prioritat ha estat assegurar els accessos als centres educatius i altres equipaments, com l'Hospital. També s'ha actuat de forma prioritària a les vies principals i als llocs amb forts pendents per tal de garantir, des de primera hora del matí, una bona circulació.

Els centres educatius han obert amb normalitat i per tant s'ha pogut mantenir l'activitat diària de la ciutat que s'ha aixecat amb un paisatge blanc, però sense incidents.

Degut a la previsió meteorològica per a demà divendres els actes de Sant Tomàs d’Aquino, festa dels estudiants, s’aplacen al proper divendres dia 3 de febrer. Tant la MegagimcanaJove com les actuacions de Sra. Karma i Blanca Ross DJ, si no hi ha cap imprevist de darrera hora, es faran seguint el mateix horari el dia 3 de febrer. Estigueu atents a la pàgina web de l'IME.

La neu va començar a caure sobre Olot ahir al voltant de 2/4 de 3 de la tarda. Efectius de la Brigada Municipal var començar a repartir sal pels diferents sectors de la ciutat. A causa de la neu, els centres amb cicles formatius no van poder fer classe aquest dimecres a la tarda: l’Institut la Garrotxa, Bosc de la Coma, Montsacopa, l’Escola Pia, l’Escola d’Art. L’Escola Oficial d’Idiomes també va aturar la seva activitat. En canvi, l’Escola Municipal d’Expressió i l’Escola Municipal de Música d’Olot van obrir portes amb normalitat.

Consulteu incidències viàries a causa de la nevada al portal de la Generalitat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat