OLOT FOTOGRAFIA
OLOT FOTOGRAFIA Una cinquantena d’exposicions omplen la biennal Olot FotografiaProp de 50 exposicions conformen la programació de la XIII edició de la Biennal Olot Fotografia, de les quals 38 estan repartides en diferents espais del centre d’Olot i una desena a Castellfollit de la Roca. Artistes de llarg recorregut i fotògrafs emergents presenten els seus treballs de fotografia creativa, amb la voluntat de donar una visió diferent i sorprendre a l’espectador.

En aquesta ocasió de la mostra venen artistes de diversos punts de la geografia catalana, però també d’Espanya, Alemanya, Regne Unit, França i Argentina. L’organització de la Biennal ha rebut prop de 100 propostes d’exposicions, de les quals ha escollit les 47 que es poden veure en sales d’exposicions, bars i cafeteries, fins al 25 d’agost. L’entrada a totes les exposicions és gratuïta.

Activitats complementàries a la XIII Biennal Olot Fotografia

La XIII Biennal Olot Fotografia s’ha inaugurat el divendres 27 de juliol i ofereix diferents activitats complementàries. Com la que l’últim cap de setmana de la biennal, el 25 i 26 d’agost, s’organitzarà una fira d’autor a la plaça Clarà on tots els fotògrafs podran vendre les seves obres.

Consulta tota la programació de la XIII Biennal Olot Fotografiaimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat