TORRÓ SOLIDARI
TORRÓ SOLIDARI La primera edició del Torró Amic recull més de 5.000 euros per a IntegraLa primera edició del Torró Amic, una iniciativa solidària de Ferrer Xocolata i Olot Televisió, ha aconseguit recollir 5.365 euros amb la venda de 1.073 torrons. Aquests diners es destinaran íntegrament a l’Associació Integra –que el 2018 ha complert 50 anys- i, més concretament, a condicionar el pati de joc de l’Escola Joan XXIII. Ho han explicat aquest matí en roda de premsa Jordi Ferrer de Ferrer Xocolata, Albert Brosa d'Olot Televisió en un acte al Saló de Sessions de l'Ajuntament que també ha comptat amb l'assistència del primer tinent d'alcalde, Pep Berga.

Els alumnes del centre han deixat empremta en aquesta edició perquè han estat els encarregats de dibuixar les imatges que s’han imprès a cada torró i que plasmaven com hauria de ser el nou espai de joc.

El Torró Amic ha complert també la missió de convertir-se en un regal de Nadal entre amics, familiars i com a obsequi d’empreses pels seus treballadors.

Aquesta és la primera vegada que Ferrer Xocolata i Olot Televisió impulsen la iniciativa del Torró Amic, que ha nascut amb l’objectiu de recollir fons anualment per una causa solidària o benèfica. La bona rebuda que ha tingut aquest projecte en garanteix la seva continuïtat. Les dues empreses promotores estan estudiant qui serà l’entitat o associació que es beneficiarà de la solidaritat de tots els garrotxins el proper Nadal.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat