SESSIONS GRATUÏTES PER A EMPRENEDORS
SESSIONS GRATUÏTES PER A EMPRENEDORS 18 propostes per a la 12a edició d'aquesta iniciativa de la FESEl programa de formació per emprenedors neix de les necessitats que es detecten des del Servei d’Assessorament que ofereix DinàmiG i arriba, aquesta 2018, a la 12a edició. Durant el 2017 es van portar a terme 88 hores de formació amb un total de 112 emprenedors que van passar pel programa.

Aquest 2018 s’ofereixen un total de 18 sessions, els divendres al matí de 9.30 h a 13.30 h, amb continguts actualitzats i algunes novetats destacades:

Consells de seguretat en l’ús de les xarxes socials i internet és una sessió organitzada conjuntament amb el cos dels Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de donar les eines i recomanacions necessàries per prevenir ser víctima de qualsevol delicte a través d’internet i les xarxes socials. Serà el 23 de febrer amb el caporal Josep Ortiz.

 

Amb la sessió Evoluciona les idees treballant el model de negoci aprendrem a utilitzar l’SCOPE, una eina per a representar de forma visual el nostre model de negoci i que ens ajudarà a assolir els reptes empresarials que perseguim: emprendre, innovar, créixer, optimitzar, internacionalitzar o buscar aliances amb altres empreses i emprenedors. La sessió serà el divendres 20 d’abril, a càrrec de Jordi Puigdellívol, director de SHERPA (empresa especialitzada en innovació i estratègia).

 

La tercera proposta destacada és pel mes de setembre i la dediquem a les cooperatives: Vols conèixer com funciona una cooperativa? De la mà d’Avancem Santa Clara, Resilience Earth i Ateneus Cooperatius de les Terres Gironines veurem com funciona una cooperativa tant a nivell de fiscalitat com de gestió.

Les sessions de formació arranquen el proper divendres 9 de febrer amb David Jané, programador web i fundador de Volcanic Internet, on parlarem de l’e-commerce i aprendrem a operar una botiga on-line de manera òptima i eficient.

A més de les Sessions de Formació per a Emprenedors que es fan amb la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, el programa inclou el servei de suport a l’emprenedoria. Un servei d’assessorament i acompanyament, també gratuït i adreçat a persones emprenedores, que serveix per ajudar a que les seves idees de negoci es facin realitat amb el màxim de garanties d’èxit.

Totes els sessions són gratuïtes gràcies a la subvenció Catalunya Emprèn.

Més informació i inscripcions a fes@olot.cat – 972 26 21 28imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat