UNA INSTAL.LACIÓ FLORAL RECORRE DIFERENTS PUNTS DE LA CIUTAT
UNA INSTAL.LACIÓ FLORAL RECORRE DIFERENTS PUNTS DE LA CIUTAT La Florida es trasllada als barris d’Olot coincidint amb la seva festa i anuncia que la ciutat serà la seu de la trobada de Viles FloridesUna torre de flors recorre aquests dies diferents punts de la ciutat. La instal·lació –que es coneix amb el nom de La Florida- té una alçada de dos metres i està formada per diferents tipologies de flors com begònies, ipomeas i petúnies, entre altres. L’Àrea de Serveis Urbans i Espai Públic s’ha encarregat de la creació, juntament amb l’empresa Corma, d’aquesta torre que, a més d’instal·lar-se en els barris de la ciutat que aquests dies celebren la seva festa, també vol donar a conèixer que aquest setembre Olot acollirà la trobada de Viles Florides de tot Catalunya.

 

Aquest cap de setmana, la Florida s’ubicarà al barri de Pequin coincidint amb la seva festa i el que ve ho farà al nucli antic. Aquestes últimes setmanes, la torre floral ha estat present a les activitats organitzades a Sant Roc amb motiu de la festivitat del barri després que, a principis d’agost, es col·loqués davant l’Ajuntament d’Olot.

 

La Florida forma part de les activitats que promou Olot dins del projecte Viles Florides, que ja s’ha portat a diferents escoles de la ciutat i ha suposat l’edició d’un díptic amb la cinquantena d’espais per visitar. Olot té la màxima distinció (4 flors d’honor) del moviment Viles Florides, impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya per fomentar la millora de l’espai verds a tots els nivells: des de les grans infraestructures públiques o privades fins als espais d’àmbit particular, com escoles, casals, centres cívics, comerços, restaurants, jardins i balcons domèstics. Una vuitantena de municipis formen part del projecte Vila Florida que aquest 16 de setembre donarà a conèixer a Olot els guardons d’aquest 2016.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat