OLOT TINDRÀ UN ESPAI DEDICAT A L'1-O
OLOT TINDRÀ UN ESPAI DEDICAT A L'1-O El ple aprova convertir la plaça del Teatre en plaça de l'U d'Octubre de 2017El ple d'aquest dijous 19 d'abril ha aprovat que Olot dediqui una plaça a l'1 d'octubre. Amb els vots a favor de tots els grups, menys l'abstenció del PSC, ha tirat endavant el canvi de nom de la plaça del Teatre que passarà a denominar-se plaça de l'U d'octubre de 2017.

El plenari d'aquest mes d'abril també va aprovar el Pla per a la Mobilització d'Habitatges Buits i el programa d'inspeccions que s'inicia amb 11 habitatges i la compra d'una vivenda per destinar-la a necessitats habitacionals. La modificació de l'ordenança municipal per a la instal.lació de terrasses, la servitud de pas que ha de permetre continuar avançant en la construcció del nou dipòsit d'aigua i les festes locals del 2019 (dilluns 9 de setembre i dimarts 10) van ser altres dels temes que va tractar la sessió d'aquest dijous que va començar a les 4 de la tarda per no coincidir amb la inauguració del festival Sismògraf. 

El ple tambe va aprovar amb el suport de tots els grups excepte l'abstenció del PSC la moció per a l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats mentre que la proposta de suport als Comitès en Defensa de la República va tenir els vots favorables de l'equip de govern, ERC i CUP, l'abstensió d'OEC i el vot contrari del PSC. El ple va aprovar per unanimitat el text de defensa de la universalitat de l'assistència sanitària en el sistema públic de salut pública, el suport a Proactiva Open Arms, la commemoració del 87è aniverari de la proclamació de la 2a República i la moció sobre el dret de participació, intervenció i infrmació ciutadana dels plens municipals.

Si vols recuperar, el ple d'aquest mes d'abril -que ha tingut l’ordre del dia següent (cliqueu
aquí)- pots fer-ho mitjançant aquest enllaç.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat