TEMPS DE PESSEBRES
TEMPS DE PESSEBRES La Mostra de Pessebres, que es podrà visitar fins al 6 de desembre, reivindica el prestigi dels pessebres olotinsNadal a Olot va estretament lligat als pessebres i, més concretament, a la Mostra de Pessebres. Aquest any la Mostra, comissariada per Javi Palomo, proposa un recorregut per quatre seus i sis espais, que ompliran la ciutat de pessebres amb una voluntat clara: destacar el prestigi que ha tingut el pessebrisme en el passat i que encara té avui en dia a la capital de la Garrotxa.

Les quatre seus de la Mostra de Pesebres són l’Hospici, el Museu dels Sants, el claustre del Carme i Can Trincheria. A més, també hi haurà pessebres als finestrals de la Biblioteca Marià Vayreda (Escola Municipal d’Expressió), al Santuari del Tura, a la capella de Sant Ferriol (Lluís Badosa i Melcior Teixidor), a l’ermita de Sant Francesc (usuaris d’Integra), a l’Oficina de Turisme (Marc Sau) i a l’aparador de Can Tenas (Laura Baldrich i Esther Font). 33 comerços d’Olot lluiran figures de pessebre de la col·lecció Renart als seus aparadors.

La Mostra es podrà visitar fins al diumenge dia 6 de gener.

Consulta tota la informació de la Mostra aquíimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat