PLE EXTRAORDINARI
PLE EXTRAORDINARI El ple aprova modificacions puntuals del POUM per habitatges de protecció social al carrer Sant Cristòfor i Espai Cràter als terrenys de Can Mas PomerAquest dimecres a les 8h del matí ha començat el ple extraordinari de l’Ajuntament d’Olot. La sessió ha aprovat per unanimitat una modificació provisional del POUM al carrer Sant Cristòfor perquè s’hi puguin construir habitatges de protecció social.  El plenari també ha donat llum verd a la modificació del POUM i al conveni de gestió urbanística per a la implantació d’Espai Cràter, el centre de coneixement i divulgació del vulcanisme i del patrimoni a la finca de Can Mas Pomer. Aquest punt ha comptat amb els vots favorables de l’equip de govern amb PSC i OEC mentre que ERC i la CUP hi ha votat en contra.

El ple també va expressat el seu suport a la decisió de Jordi Sánchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn d’iniciar una vaga de fam. La moció s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups, excepte el PSC que s’ha abstingut.  

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat