CANVI D'EXPENEDORS DE LA ZONA BLAVA
CANVI D'EXPENEDORS DE LA ZONA BLAVA Els nous parquímetres són més àgils i faciliten els tràmits a l’usuariOlot ha renovat tots els expenedors de la zona blava. Aquesta setmana s’ha completat la instal·lació dels nous parquímetres que simplifiquen els tràmits als usuaris i s’adapten als nous requeriments tecnològics, a més de facilitar-ne la gestió.

En total, s’han substituït 22 parquímetres que estan situats al centre d’Olot. Els nous expenedors, que s’han instal·lat al llarg de la darrera setmana, tenen un funcionament intuïtiu, i permeten el pagament en efectiu o en targeta de crèdit, tant en el format habitual com amb el nou sistema contactless.

Els nous expenedors incorporen també un nou sistema per a les denúncies. Fins ara, per a anul·lar una denúncia a la zona blava, els usuaris havien de fer el pagament i dipositar-la a la bústia de l’expenedor juntament amb el resguard. Ara, amb els nous parquímetres, l’usuari haurà d’introduir el codi que surt imprès a la denúncia i endur-se el resguard i la denúncia, no hi haurà bústia.

Aparcare. La zona blava d’Olot compta, a més, des de fa un any amb una aplicació per a smartphones que permet pagar per mòbil l’estacionament i anul·lar denúncies. Amb l’app Aparcare, l’usuari s’estalvia el desplaçament fins al parquímetre, pot renovar el tiquet des de qualsevol punt si s’esgota el temps i, si no es consumeix tot el temps comprat, pot demanar la devolució dels diners. Els usuaris d’aquesta aplicació van creixent poc a poc i la seva valoració és molt positiva.

Per facilitar l’adaptació dels usuaris als nous expenedors, durant aquests dies els vigilants de la zona blava realitzaran tasques informatives resolent els dubtes que pugui haver-hi. A més, també s’ha habilitat un telèfon d’atenció al públic per resoldre les demandes dels usuaris. El telèfon d’atenció és el 972 26 73 29.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat