OBRES AL CARRER PARDAL
OBRES AL CARRER PARDAL Comencen dilluns i duraran un mes i migEl proper dilluns dia 21 de novembre començaran les obres de renovació del clavegueram del carrer Pardal.

 

Els treballs consistiran en la renovació de la xarxa de clavegueram i la pavimentació de tot el carrer dividit en les parts següents:

 

-          La renovació de la xarxa actual de clavegueram instal·lant una canonada nova de polietilè de doble capa de D400mm.

-          La conversió de la secció actual formada per vorera-calçada-vorera per una plataforma única formada amb un paviment de formigó acabat amb àrid rentat amb pendents cap al centre de la plataforma.

-          L’eix del carrer i les juntes de paviment es formaran amb línies de llambordes recuperades de la mateixa obra.

-          Es construirà una nova xarxa de canalitzacions de reserva formada amb 2 tubs corrugats de polietilè D90mm.

 

L’Ajuntament és conscient de les molèsties que generaran aquestes obres de millora del clavegueram i paviments del carrer i demana comprensió als ciutadans atenent a l’interès general de les obres, que duraran un mes i mig.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat