NOU PLA D’ASFALTS I MILLORA DE VORERES
NOU PLA D’ASFALTS I MILLORA DE VORERES La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí les primeres actuacions per a la conservació i millora de la infraestructura viària de la ciutatL’Ajuntament d’Olot ha aprovat a la Junta de Govern Local d’aquest dijous 5 d’abril les actuacions incloses en el Pla d’asfaltatge de la ciutat. Entre els treballs programats per aquest any, hi ha la millora de la carretera de les Tries, la calçada del carrer Sant Miquel-Plaça Palau i la finalització de la ronda de les Fonts (iniciada  al 2017) a l’alçada del carrer Pintor Marsillach.

 

El programa de conservació i millora de la infraestructura viària d’Olot 2018 també destina una part de les actuacions a la supressió de barreres arquitectòniques amb l’arranjament de voreres. Les obres es realitzaran als carrers Vilanova, Verge de Fàtima i Bolòs a més dels trams Folch i Torres - Joaquim Marsillach - Sant Cristòfor amb la Ronda de les Fonts i el carrer Sant Miquel.

 

Amb un import superior als 217.000 euros, les obres és previst que es realitzin aquests propers mesos i que finalitzin abans de les vacances d’estiu. El regidor d'Infraestructures i Via Pública, Josep Gelis, ha explicat que "el s’ha aprovat aquest dijous és una primera fase del Pla d’Asfaltatge i millora de les voreres d’Olot per aquest 2018 té previst realitzar noves actuacions".

 

L’Ajuntament d’Olot destina cada any un mínim de 250.000 euros a la conservació i millora del paviment i de les voreres de la ciutat. En els últims anys, s’hi ha invertit més d’un milió i mig d’euros. Al 2017 es van arranjar 8.332 m2 als diferents barris d’Olot.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat