MOT 2018
MOT 2018 Es dedicarà a la literatura vinculada amb el compromís sota el lema Literatura encarnadaLa ciutat d’Olot i la ciutat de Girona organitzen anualment el festival MOT, un festival de literatura d’abast nacional que es porta a terme durant la primavera. Els responsables de l’organització són l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i l’Escola d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona.

El festival MOT és un projecte de divulgació literària que acosta els escriptors al públic lector i porta a les comarques gironines primeres figures nacionals i internacionals de l’àmbit literari. Aquest matí ha tingut lloc la presentació del MOT de l'any que ve a càrrec del regidor de Cultura, Pep Berga, i el de Girona, Carles Ribas; el director del Serveis Territorials de Cultura del a Generalitat de Girona, Francesc Ten, i Carme Simon, directora de la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. També hi ha participat el nou comissari: Josep Ramoneda.

La primera edició, el 2014, el MOT es va dedicar a la literatura fantàstica; en la segona, el 2015, a la literatura i les ciutats sota el títol Escriure ciutats; a la tercera, el 2016, el MOT va indagar sobre Escriure vides, i a la darrera edició,celebrada el 2017, el MOT va Escriure el passat. Al 2018 el MOT tindrà lloc a Girona (15-17 març) i arribarà a Olot (22-24 març). John Carlin, Erri de Luca, Edurne Portela i Xevi Sala són els autors ja confirmats de la que serà la 5a edició del MOT.

Trobareu tota la informació del Festival MOT aquí.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat