ÚLTIMS DIES LA VOTACIÓ
ÚLTIMS DIES LA VOTACIÓ Fins aquest diumenge a les 20h es poden votar les propostes dels primers pressupostos participatius d’OlotAquest diumenge 20 de maig a les 20h es tancarà la votació dels pressupostos participatius d’Olot. Des del dissabte 5 de maig i durant tots aquests dies, els veïns i veïns dels barris que aquest any participen dels pressupostos participatius poden escollir les propostes que més els hi agradin perquè es portin a terme.

 

Estan cridats a votar els veïns i les veïnes de Batet, Bonavista, Les Fonts, Pequín i Sant Roc de 16 o més anys i que estiguin empadronats a 28 de febrer de 2018. Són 9.662 les persones d’Olot que podran escollir les actuacions de millora de la ciutat que han sorgit del procés participatiu iniciat a principis d’any. En total es van recollir 150 propostes inicials que es van convertir en 50 accions de millora. Analitzades una a una les accions perquè complissin els criteris del procés, s’han concretat 23 projectes que, després de la validació tècnica, ha fet que 15 accions arribin a la votació dels pressupostos participatius d’Olot.

 

La recuperació de camins, la posada en marxa d’espais de trobada, la renovació d’espais públics o la creació d’un gegant de barri són algunes de les 15 propostes dels pressupostos participatius d’Olot. Tot i que alguns dels projectes afecten a només un barri, bona part de les actuacions beneficien a més d’un. Consulteu les accions amb tot detall a pressupostosparticipatius.olot.cat.

 

Per votar cal entrar a la pàgina web pressupostosparticipatius.olot.cat o bé a la de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat. Per fer-ho cal identificar-se, primer, amb el DNI o NIE i, a continuació, la data de naixement. A partir d’aquí, es poden escollir tants projectes com vulguin fins a esgotar els 100.000 euros destinats als pressupostos participatius.

 

Només es podrà votar per internet, però s’han programat trobades als barris per ajudar les persones que ho necessitin. Aniran a càrrec de l’equip de professionals que han dinamitzat el procés format -les cooperatives Resilience Earth, Ekona, Arriant i Marc Planagumà- durant les dues setmanes de votació (consulteu aquí llocs i horaris de les trobades). En cas de qualsevol dubte, també us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament al 972 279101.

 

Trobareu tota la informació del procés de pressupostos participatius “Olotparticipa. La gent proposa” al web de pressupostos participatius i a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat