FIRA DE PRIMAVERA
FIRA DE PRIMAVERA El bon temps ha acompanyat la Fira del 1 de Maig. Molta gent als diferents actes i al concert de Doctor Prats que esgota entradesAquest dimecres 1 de maig el centre d’Olot ha celebrat la Fira de la primavera, que ha tornat al Firal després de les obres de remodelació. Al passeig d'en Blay s'hi ha pogut trobar el mercat de l’automòbil amb 6 concessionaris i la secció comercial acompanyats de les parades de fruita i verdura, flors i planter. El Motor Antic Garrotxa hi ha organitzat la 17a exposició de la Història del Motor a la Garrotxa que per commemorar el 20è aniversari del Mini n’ha exposat diferents exemplars. L’Associació de Comerciants d’Olot ha celebrat la tradicional desfilada de moda davant del Casino, per tal de conèixer les propostes de les botigues de la ciutat i per donar la benvinguda al bon temps.

Com cada any, hi ha hagut el mercat extraordinari de roba i complements al Firalet i al carrer Balmes i adjacents. Es tracta d’un dels mercats més esperat pels olotins que, aquest 2019, ha reunit més de 100 parades respecte a les 70 de la passada edició. L’any passat, amb les obres del Firal, es va haver de canviar la ubicació d’algunes parades i d’algunes seccions que ara han pogut tornar al seu lloc. Al Firal petit, entre el Firal i el Firalet, s'hi ha trobat el Mercat d’artesania que s’ha estès fins la plaça de l’U d’octubre amb una quarantena de parades amb artesans i venedors de tots els sectors. Les parades de la Plaça Mercat també han obert i els ha acompanyat, a la plaça Hospital, el mercat de Col·leccionisme i Andròmines.

A l’Hospici, l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai, ha organitzat la 25a Mostra de Bonsai i Suiseki, i una conferència amb demostració sobre el món del Bonsai i hi haurà exposició de peces.

A la part central de la plaça de Josep Clarà s'han fet passejades amb burros i ponis i, a sota les voltes, el mercat del disc. També hi hagut activitats per fer en família, el gimnàs Àrea ha omplert en dues actuacions de ball al Firal Petit i Kids&Us ha representat un conte en anglès a la plaça del Mig. A la plaça Major, els Xics del Xurrac han presentat la seva colla castellera de fusta per jugar a construir en família, diferents jocs de fusta per posar en pràctica l’equilibri, la força o l’agilitat.

També s’ha inclòs dins la programació del Primer de Maig, el concert de Doctor Prats. El grup ha actuat al Torín en una de les activitats del 40è aniversari de l’empresa Masoliver i 25è de Beveland. I ho han fet amb totes les entrades venudes. L’actuació de Doctor Prats s’afegeix al doble concert que els Pets faran aquest mes de maig a la ciutat. Les dues iniciatives recullen fons per al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat