UN GRAN CONTE PER SANT JORDI
UN GRAN CONTE PER SANT JORDI L’Escola Joan XXIII presenta el llibre “La fada avorrida”Durant aquest curs escolar, a l’hora de llengua catalana, un dels grups del Programa Pont (alumnes de 16-21 anys) del CEE Joan XXIII han estat treballant el conte. Durant el primer trimestre van tractat sobre les parts del conte, les seves característiques. També van llegir diferents relats per esbrinar-ne els requisits més importants i analitzant el vocabulari que s’utilitza...

A principis de desembre van demanar ajuda a en Xarli Reixach com a autor dels textos de la col.lecció de la petita faràndula perquè els expliqués com feia els contes i què havien de tenir en compte a l’hora d’escriure’n un. Durant la sessió, en Xarli els va deixar la seva màquina de contes i els alumnes ja van poder crear el seu primer relat. Cadascun d’ells va escriure un conte, menys tres alumnes que van preferir escriure’l junts. I quan van tenir tots els treballs a punt van enviar-los, van escollir la proposta que més els agradava.  A continuació, va ser el torn de fer les il·lustracions en un treball conjunt amb en Tavi Algueró.
 
I així va néixer el conte de “La fada avorrida” que s’ha presentat al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot. El regidor d’Educació, Jaume Mir, ha posat en “valor el conte i el procés que han seguit els alumnes perquè sigui una realitat”.

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el llibre estarà a la venda a un preu de 8 euros a la parada que té l’Associació de Mares i Pares de l’Escola tindrà al Firal. Seran els mateixos alumnes els encarregats de vendre’l. Els diners recollits aniran íntegrament a l’Escola Joan XXIII. El cost de la impressió del conte el pagarà l’AMIPA de l’escola i l’Associació d’Amics dels Nens d’Educació Especial.

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat