VOLS COL.LABORAR AL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS?
VOLS COL.LABORAR AL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS? La jornada central serà el 26 de novembre i et necessitem!El proper dissabte 26 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa, que un any més organitza el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja i que compta amb la col·laboració de diferents entitats de la comarca com el Grup de Diàleg Intereligiós, associacions de veïns, entitats socials, entre d'altres; a més de la participació de tots els municipis de la comarca a través dels seus Ajuntaments i diferents entitats.

 

Per aconseguir uns resultats tan bons com els obtinguts a les anteriors edicions es necessita la col·laboració d'unes 250 persones que puguin dedicar unes hores del proper dissabte 26 de novembre a aquesta iniciativa solidària. Tothom hi pot participar: qualsevol persona, de qualsevol edat (sol, en família, amb els amics, amb la parella...). Només cal omplir  el formulari que es pot trobar a l'espai web (http://www.casg.cat/gran-recapte-daliments) abans del dia 7 de novembre.

 

Aquests col·laboradors/es es distribuiran entre els diferents supermercats d’Olot que participaran d’aquesta jornada i al Centre de Distribució d'Aliments, on es traslladaran tots els productes que es vagin recollint.

 

Properament des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa s'obrirà un espai a la pàgina web www.casg.cat per seguir tots els passos de la campanya de recollida d’aliments i productes bàsics. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat