PLE D'OCTUBRE
PLE D'OCTUBRE Recupera la sessió en què, entre altres punts i mocions, es van aprovar els pressupostos i les ordenances fiscals per al 2018L’Ajuntament d’Olot ha celebrat aquest dijous 26 d’octubre el ple del mes d’octubre. La sessió, que ha començat a les 7h de la tarda, ha tingut l’ordre del dia següent (cliqueu aquí). El plenari ha aprovat els pressupostos i les ordenances fiscals per al 2018 i ha donat llum verda a una moció en defensa del ‘educació com a eina de cohesió. També ha prosperat la moció de suport a la declaració d’independència, el text que exigia la llibertat immediata dels presidents de l’ANC i Òmnium i el que denuncia la brutalitat policial del passat 1 d’octubre i declarar persones non grates el delegat del Govern d’Espanya a Catalunya i el Rei d’Espanya.

 

En el plenari va prendre possessió el regidor Josep M. Coma (PDeCAT) que assumeix  la regidoria de Transparència i Govern Obert, Sanitat i es converteix en adjunt a Festes.

 

Recupereu el ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest mes d’octubre (cliqueu aquí). imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat